Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

El xef pastisser Anthony Audebaud visita l’Escola d’Hostaleria d’Osona

La cuina està de moda i, els que hi treballen, asseguren que la pastisseria també està en auge. Precisament dilluns […]

  • El 9 Nou
  • 18/03/2016 | 17:19
  • 0

La cuina està de moda i, els que hi treballen, asseguren que la pastisseria també està en auge. Precisament dilluns el xef francès Anthony Audebaud va fer una masterclass a l’Escola d’Hostaleria d’Osona sobre els purés de fruita, les característiques que han de tenir i per quins productes són un ingredient essencial.

Comentaris

Els comentaris estan tancats.

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.