Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Es posen en marxa les jornades de cuina d’autor de l’escola d’hostaleria d’Osona

En la tercera edició d’aquest programa es faran tres sessions. Cuiners de reconegut prestigi, amb l’ajut dels alumnes de segon del grau de cuina i gastronomia, faran menús amb plats dels restaurants d’aquests cuiners.

  • El 9 Nou
  • 11/04/2013 | 13:28
  • 0

Les sessions es fan a la mateixa escola d’hostaleria d’Osona. El sopar d’avui anirà a càrrec de Fina Pladevall, xef i propietària del restaurant Les Cols d’Olot, que té dues estrelles Michelin. Les altres dues sessions es faran el dia 18, amb Paco Pérez dels restaurant Miramar de Llançà, i l’Enoteca de l’Hotel Arts de Barcelona, amb dues estrelles cadascun, i el dia 25, amb membres del col·lectiu Osona Cuina.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.