El conseller d’Empresa i Ocupació destacava que fires com la de Sant Julià constaten l’evolució que hi ha hagut en mostres d’aquest tipus: de l’intercanvi comercial ancestral a l’intercanvi social i artístic actual. Felip Puig llençava un missatge d’optimisme sobre la situació econòmica, conscient que entre la ciutadania es viu a ritmes oposats.
La fira es complementava amb diverses activitats paral·leles, per a petits i grans. Destacava el Mos del Tupí, on els restauradors del poble, a l’hora del vermut, oferien tastets de plats elaborats o servits amb terrissa. El nou concurs de peus de porc cuinats a la cassola va comptar amb dotze participants, i el va guanyar Mercè Vilalta, que hi va presentar uns peus de porc amb castanya.
La fira també comptava amb l’exposició del segona edició del projecte Innovació + Tradició. Els vencedors són el ceramista Ramon Font i els dissenyadors Ramon Torrent i Marta Tintó, que han convertit una regadora de terrissa en un aspersor ceràmic, que es pot adaptar al reg automàtic. L’altra protagonista de la mostra, dissabte, va ser la televisiva Àvia Remei, presidenta d’honor en aquesta edició.
{{ comment.text }}