Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Jornada sobre la cuina del calçot, avui, amb motiu del desè aniversari del restaurant El Morter de Manlleu

A partir de les 7de la tarda, el cuiner d’aquest restaurant, Àngel Bujons, i el xef Nandu Jubany oferiran una jornada sobre la cuina del calçot oberta al públic per mostrar els secrets i la millor manera de cuinar-los, així com fer una bona salsa.

  • El 9 Nou
  • 06/03/2013 | 8:31
  • 0

Al final de l’acte se servirà un aperitiu amb la salsa cuinada.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.