Nota de premsa de Can Jubany
“Més de dues-centes persones, entre xefs i amics del cuiner Nandu Jubany, van assistir ahir al vespre al primer dels actes de celebració dels 15 anys del restaurant Can Jubany.
L’equip Jubany va servir als convidats un sopar a peu dret als diferents espais del restaurant, la cuina inclosa, i a una carpa instal·lada a l’exterior que prolongava l’espai del restaurant.
Entre els plats que s’hi van poder tastar hi havia els més emblemàtics de Can Jubany, com l’arròs sec amb espardenyes, la llebre a la Royale, el caneló de pollastre de pagès, la coca de figa caramel·litzada i mi-cuit de foie.
Un dels moments més emotius de la festa va ser quan en una pantalla gegant a l’exterior del restaurant es va projectar un vídeo que recollia els moments que han marcat l’últim any de Nandu Jubany, com les obres del restaurant o el sopar del català de l’any, així com les celebracions als diferents espais Jubany: Mas d’Osor, Mas Albereda i El Serrat.
Després de la projecció, Nandu Jubany, acompanyat de la seva dona, Anna Orte, i el seu fill gran, Eudald, va agrair a tots els convidats la seva assistència i va explicar que el vídeo no era res més que “un homenatge a totes les persones del meu equip que donen la vida per mi. Sense ells, tot això no existiria”, va dir.
Les celebracions dels 15 anys es complementaran aquest dimarts, amb una festa oberta a clients i autoritats, i demà dimecres amb una última vetllada adreçada a l’equip Jubany i els seus familiars.
{{ comment.text }}