Unes ‘papas aliñás’, els clàssics ‘camarones’ o uns inconfusibles ‘chocos’. Fins a una trentena de propostes, típicament andaluses, són les que conformen la carta, en format de tapes o racions, que serveixen a la Bodega La Andaluza, el nou restaurant que ha obert les portes al número 7 de la plaça del Pes de Vic.
Malgrat que les tapes són l’essència del local, “aquest no és un lloc per venir a menjar amb presses. Ens agrada que la gent pugui venir a disfrutar dels nostres fregits o ‘revueltos’, acompanyats d’un bon vi”. I és que “tot s’elabora al moment”, destaquen Fran López i Carme Zafra, responsables del local, degudament ambientat amb música i decoració andalusa.
El de Vic és el 27è restaurant que obre en franquícia la Bodega La Andaluza a l’Estat, i el segon de Catalunya, després del de Tordera. “A Vic no hi havia res igual”, destaca López, convençut que la proposta tindrà el seu públic.
{{ comment.text }}