Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Osona Cuina programa un any d’activitats entre els 12 associats

Cada mes tindrà protagonisme un dels establiments amb una oferta gastronòmica concreta. Aniran des de jornades fins a tallers i propostes lúdiques.

  • El 9 Nou
  • 27/01/2011 | 18:22

Nota de premsa d’Osona Cuina

“Osona Cuina endega un projecte de promoció dels dotze establiments del col·lectiu. Sota el títol ‘Temporada d’Osona Cuina’ es pretén promocionar les diferents propostes gastronòmiques que es poden elaborar cada mes de l´any a la comarca d´Osona.

Algunes d´aquestes activitats tenen un caràcter de jornades que s’aniran repetint durant diferents jornades, mentre que d´altres són activitats puntuals.

Aquesta diversitat d´oferta permet dissenyar una agenda gastronòmica relacionada amb el territori:

· Gener | Fonda Sala | Jornades de caça
· Febrer | L’Estanyol | Jornades de tòfona
· Març | Torres Petit | Taller de fideuàs amb tast de vins
· Abril | Ca la Manyana | Cuina de Quaresma
· Maig | Ca l’U | Menú degustació bacallà
· Juny | Ca l´Ignasi | Tallers de pà
· Juliol | Mas Albereda | Sopar sota les estrelles
· Agost | La Ferreria
· Setembre | Boccatti | Galícia ve a Osona
· Octubre | Can Jubany | Monogràfic de bolets
· Novembre | Lluçanès | Tast de gambes del litoral català
· Desembre | Aloha | Tast d’arrossos

La intenció última d’aquest projecte és que els interessats puguin programar-se una ruta gastronòmica pels diferents establiments d´Osona Cuina durant tot l’any.”

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.