Nota de premsa d’Osona Cuina
“Osona Cuina endega un projecte de promoció dels dotze establiments del col·lectiu. Sota el títol ‘Temporada d’Osona Cuina’ es pretén promocionar les diferents propostes gastronòmiques que es poden elaborar cada mes de l´any a la comarca d´Osona.
Algunes d´aquestes activitats tenen un caràcter de jornades que s’aniran repetint durant diferents jornades, mentre que d´altres són activitats puntuals.
Aquesta diversitat d´oferta permet dissenyar una agenda gastronòmica relacionada amb el territori:
· Gener | Fonda Sala | Jornades de caça
· Febrer | L’Estanyol | Jornades de tòfona
· Març | Torres Petit | Taller de fideuàs amb tast de vins
· Abril | Ca la Manyana | Cuina de Quaresma
· Maig | Ca l’U | Menú degustació bacallà
· Juny | Ca l´Ignasi | Tallers de pà
· Juliol | Mas Albereda | Sopar sota les estrelles
· Agost | La Ferreria
· Setembre | Boccatti | Galícia ve a Osona
· Octubre | Can Jubany | Monogràfic de bolets
· Novembre | Lluçanès | Tast de gambes del litoral català
· Desembre | Aloha | Tast d’arrossos
La intenció última d’aquest projecte és que els interessats puguin programar-se una ruta gastronòmica pels diferents establiments d´Osona Cuina durant tot l’any.”
{{ comment.text }}