EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

Osona Cuina, punt i seguit

Coincidint amb el 20è aniversari, la majoria de cuiners que van fundar-la, l’any 1998, deixen pas a la nova generació de ‘joves’ membres


17/11/2018
Vic

El mes de novembre de 1998 es presentava en societat Osona Cuina, un col·lectiu inicialment format per 13 cuiners de la comarca que apostava per un nou concepte, aleshores pioner: vincular cuina de qualitat, producte i territori. Exactament 20 anys després, el col·lectiu afronta una profunda renovació. La majoria dels membres històrics que el van fundar han decidit fer un pas al costat. És el cas de Nandu Jubany (Can Jubany), Joan Font (L’Estanyol) o Josep Girabent (Boccatti). D’altres coetanis, com Toni Sala (Fonda Sala)…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Creu que Pedro Sánchez ha de dimitir?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't