Van començar fent pastissos com a hobby. De mica en mica, la gent del seu entorn els va anar fent encàrrecs i més encàrrecs, fins que han decidit “fer un pas endavant” i convertir-ho en una oportunitat de negoci. Les germanes badalonines Anna i Laia Viñas han obert, al carrer de Gurb de Vic, La Cakery, un establiment que ofereix un model de pastisseria “creativa i 100% artesanal”.
La Cakery disposa d’una línia variable de pastissos que van des dels tradicionals fins a les cookies o els tant de moda cupcakes, elaborats “amb ingredients de molt bona qualitat”, destaquen les dues germanes. Paral·lelament, els clients podran demanar pastissos o galetes personalitzats o per regal, “amb encàrrec previ”.
Al mateix temps, l’obrador del local –habilitat amb encant– acollirà cursos monogràfics d’elaboració de pastissos, tant per a adults com, “sobretot”, per a canalla.
De fet, properament l’establiment també vendrà material bàsic per a la gent que s’acostuma a fer els seus pastissos a casa. Alhora, disposaran de la línia de productes Deliciosa Martha, pensats per organitzar festes infantils. Inicialment, La Cakery estarà oberta totes les tardes i els dissabtes al matí. La resta d’hores treballaran de portes endins.
{{ comment.text }}