Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Vic celebra el Dijous Llarder amb entrepans de derivats del porc

L’entrepà en format flauta, acompanyat d’una cervesa, valdrà 3 euros i es vendrà durant tot el dia. El del migdia, amb pa d’Osona i carn rostida, en costarà 4.

  • El 9 Nou
  • 07/02/2013 | 7:31
  • 0

Un any més els alumnes de l’Escola d’Hostaleria d’Osona hi donaran un cop de mà per servir uns 2.500 entrepans, la xifra que es va vendre l’any passat. La festa que va néixer l’any 2003 seguirà amb el format reduït de l’edició del 2012, atenent a l’actual context de crisi, però amb la voluntat de mantenir viva la tradició.

El president d’Osona Cuina, Josep Girabent, agraeix la col·laboració dels patrocinadors i de l’Ajuntament, que destina 3.500 euros a la festa. El que no hi haurà aquest any és el sopar que Osona Cuina va servir l’any passat al Serrat del Figaró, i durant el qual es va homenatjar Miquel Codina, pel seu suport a la cuina de la comarca. El reconeixement, per ara, es queda sense continuïtat.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fer un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per a fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.