Ahmed El Mansouri també bat el rècord a la cursa Entre Ponts

Vuit dies després d’arrasar a l’Eco Mitja Marató Ciutat de Vic, l’atleta d’origen marroquí afincat a Puigcerdà es va imposar amb claredat a la prova rodenca. Alba Xandri va ser la guanyadora femenina.

28/12/2010

Vuit dies després d’arrasar a l’Eco Mitja Marató Ciutat de Vic, Ahmed El Mansouri també va dominar la cursa Entre Ponts. Encara que la temperatura, que aquest diumenge arribava als quatre graus negatius en alguns punts de Roda, no convidava a rebaixar marques, l’atleta de Puigcerdà va pulveritzar el registre de la prova ara que ha recuperat els 5km de recorregut i el va deixar en un estratosfèric 15min 27seg, 7 segons més del que establia el diumenge anterior passant per aquest quilòmetre pels carrers de Vic.
La seva presència també va servir de llebre a l’atleta del CA Vic Abel Casalí, que va establir una gran marca en la distància, 16 segons per darrere, i 25 segons després entrava Carles Díaz en tercer lloc. L’atleta del CT Sant Joan Alba Xandri es va endur la victòria en dones quasi un minut per davant de l’osonenca Verónica Aveni.
En la seva sisena edició, la cursa ha continuat creixent fins arribar als 320 atletes, el 90% dels quals van fer el recorregut per a majors de 12 anys. En Alevins va guanyar Marc Domínguez i en Infantils, Abel Benito. La panera per a la millor disfressa nadalenca va ser per a un pastor amb un xai de roba al coll.