Clàudia Galícia, de Torelló, torna a guanyar la Titan Desert

La torellonenca Clàudia Galícia es va proclamar aquest divendres, per segon any consecutiu, guanyadora femenina de la Titan Desert, una duríssima cursa en bicicleta que durant sis etapes ha travessat més de 700 quilòmetres del desert del Sàhara, al Marroc. Ha acabat 27 de la general absoluta.

03/05/2014

La torellonenca ha exercit un domini insultant en la seva categoria, guanyant totes les etapes i deixant a més de dues hores la seva més immediata perseguidora, la nord-americana Sonya Looney, que ha acabat al lloc 46 de la classificació general.

És la primera vegada, a més, que la guanyadora de la prova l’any anterior repeteix títol.

En una entrevista a EL 9 TV ara fa just un any, amb motiu de la seva primera victòria a la prova, Galícia explicava que la seva participació havia estat anecdòtica, a través d’un sorteig: el seu company li havia regalat un rellotge que incloïa un sorteig per seleccionar participants per a la Titan Desert BTT. Li va tocar, va fer unes proves prèvies al Montanyà i la van agafar.

Clàudia Galícia, que és aparelladora de professió, compagina la feina amb l’esport, sobretot BTT i esquí de muntanya.

En aquesta enquesta han votat 892 persones.