Cullell i Mendoza guanyen les 2 Hores de BTT de les Masies de Roda

Dissabte es va disputar la 10a edició de les 2 Hores de Resistència amb BTT de les Masies de Roda, […]

26/09/2016

Dissabte es va disputar la 10a edició de les 2 Hores de Resistència amb BTT de les Masies de Roda, amb un èxit rotund, tan a nivell d’organització com de participació i de públic. Es va establir un record a la prova amb la participació de 54 equips.

L’equip guanyador va volar per el traçat del circuit de les Masies de Roda, en Jofre Collell del equip Megamo, va fer valer la seva condició de campió d’Espanya Junior que juntament amb el seu company Albert Mendoza van guanyar aquesta edició, en segona posició a 2,06 es va classificar el corredor local Gerard Minoves que feia equip amb David Puig (Xtrembike – R. Cycling) que tot i això no els hi van posar fàcil als guanyadors, en tercera posició es va classificar l’Equip del Club Triatló Lluçanès amb Josep Casas – Dídac Vilardega.

També destaquem la participació del campió del món 2015 en màster -40 Pere Joan Roig (VBSports), que va acabar la prova en una meritòria quarta posició