Derrota del CB Vic a Granollers (76-74)

El CB Vic ha perdut el segon partit de la temporada a la Lliga EBA a la pista del Granollers per 76-74. Els vigatans han arribat al descans amb un 49-45 a favor, quatre punts d’avantatge que havien assolit al primer quart. Els vallesans, però, han donat la volta a la truita en el tercer quart.

03/10/2009

El CB Vic va perdre per només dos punts, 76-74, a la pista del Granollers Abolafio, en un partit amb moltes alternatives al marcador.
El primer quart va començar amb un intercanvi de triples. Va ser un període amb jugades ràpides i alguna d’espectacular.

Una antiesportiva al jugador local Sala va permetre al Vic obrir un forat de 10 punts, però els de Granollers van reaccionar i es van situar a 4 punts aprofitant una altra antiesportiva a Garrote. El garriguenc del Vic Martí Nualart va començar el segon quart amb un triple però el partit, en comptes de trencar-se, es va equilibrar, ja que al cap d’uns minuts, el CB Granollers Abolafio es posava per primera vegada al davant, 39 a 38.

Un parcial de 0 a 5 –tots de Fradera, el millor vigatà– va fer que el Vic marxés guanyant al descans. Només començar la segona meitat el Vic va ampliar les distàncies –fins als 7 punts– però el Granollers va reaccionar i va aconseguir capgirar el marcador (63-61).

El darrer quart va tenir alternances al marcador, primer guanyant el Vic i després els locals, i va ser el Granollers el que es va imposar, malgrat que la darrera possessió de la pilota va ser pels vigatans.

Granollers Abolafio: Dani Benítez (2), Roger Vilanova (13), Aleix Sala (3), Dani Merchan (5) i Michel Diouf (14) –cinc inicial–; Roger Esteller (20), Marc Forcada (13), Romà Cutrina (2) i Rafa González i Fèlix López (4).

CB Vic: Pau Vila (3), Joan Balanzó (2), Martí Nualart (14), Jordi Vall-llobera (13) i Albert Roma (9) –cinc inicial–; Julià Garrote (6), Xevi Soler (4), Adrià Fradera (21) i Manel Freixas (2).

Parcials: 21-25; 45-49; 63-61: 76-74.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 491 persones.