Derrota del CP Vic a la pista del Benfica

El CP Vic ha començat la Lliga Europea a la pista de l’actual campió, el Benfica, amb una injusta derrota per 3 a 2.

05/11/2016
Lisboa

Primer partit del CP Vic a la Lliga Europea a la pista de l’actual campió, el Benfica, que s’ha imposat per 3 a 2 amb un arbitratge molt discutit. A la primera part, pels portuguesos, que han acumulat nou faltes, i a la segona, pels vigatans, que no han tingut l’oportunitat de fer el llançament directe.

El Vic encaixava un gol de Carlos Nicolia passat el primer minut de joc en una pista on l’any passat va sortir golejat. Tot i això, Mia Ordeig empatava de seguida i el marcador no es tornaria a moure fins atres minuts del descans, amb un segon gol local de João Rodrigues.

A la segona part el Vic va sortir buscant l’empat però va ser Valter Neves qui va tornar a marcar pels lisboetes quan el rebot de la bola al patí de Mia Ordeig va enganyar Gerard Camps. Al cap d’un minut, Cristian culminava un contraatac amb el 3 a 2 que ja seria definitiu, perquè Guillem Trabal aturava un penal a Romà Bancells a tres minuts pel final.