Derrota del Manlleu, 2 a 3, a casa, contra el Castelldefels, que va jugar amb deu homes durant tota la segona part

El Manlleu té 36 punts i amb la victòria d’ahir el Castelldefels en suma 30.

17/02/2014

Mal partit dels de Jordi Dot que, malgrat tot, van arribar al descans amb un avantatge mínim, 1 a 0. Manel Sala va marcar al minut 37, després de controla una pilota que li venia centrada des del mig del camp. Al minut 45, a més, l’àrbitre expulsava Epitié, després d’ensenyar-li la segona targeta groga, el Castelldefels es quedava amb deu. A la segona part, el Castelldefels va sortir decidit a capgirar el marcador i Marc Martínez va aconseguir emapatar en la rematada d’una falta. Manel Sala, de cap, va aconseguir tornar avançar el Manlleu. El Castelldefels, que confiava en les seves possibilitats més que el Manlleu, va aconseguir capgirar l’electrònic amb dos gols d’Arnau Garcia i Cervantes als minuts 83 i 84.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 463 persones.