Derrota del Manlleu a casa contra l’Europa (1-3)

El Manlleu va perdre aquest dimecres per 1-3 contra l’Europa. Al descans s’hi va arribar amb 0-1. Al minut 1 de la represa el Manlleu va empatar i tot i semblar que podia avançar-se en qualsevol moment va ser l’Europa qui ho va fer. Al minut 90 va rematar amb el 1-3.

17/12/2009

Segons explica la crònica d”El 9 Esportiu’, el partit va començar amb domini local, però un xut de Padilla des de la frontal que no portava perill va tocar a l’esquena de David Andreu i va entrar a la porteria (14′). A partir del gol, el Manlleu no es va trobar gens còmode en la primera part. Tot i així, David Pérez va estar a punt de marcar en els minuts finals en rematar una bona centrada de Gio.

El segon temps va començar molt bé per als locals, que van empatar en el primer minut de la segona part. Dani Planagumà va rematar una gran centrada de Gio i va fer l’1-1. Semblava que el gol donava aire a un Manlleu que es veia capaç de fer el segon, però el que va tornar a marcar va ser l’Europa, en una altra acció desgraciada per als de Miguel López. Així, Gely, en intentar refusar una pilota, es va fer l’1-2 en pròpia porteria.

I, poc després, el Manlleu va veure com en la seva millor ocasió la pilota s’estavellava al pal. Els locals ho van continuar intentat fins al final, però no van estar encertats en els darrers metres. No així l’Europa, que ja en el minut 90 va sentenciar gràcies a Simón, que va marcar en possible fora de joc.

Manlleu: Fran, Maik (Archi, 77′), Gely, David Andreu, Rubèn Ortiz (Juan Carlos, 62′), Venzal, Gio, Granell, David Pérez i Planagumà.

Europa: Asier, Diego, Ivan, Ramon Suàrez, Simón, Padilla (Sergio, 70′), Cano, Juli (Nefta, 9′), Valderas, Olmo i Marc Fernàndez (Delmàs 46′).

Gols: 0-1 (14′) Padilla. 1-1 (46′) Planagumà. 1-2 (53′) Gely, pròpia porta. 1-3 (90′) Simón.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 121 persones.