Dimarts negre pel Voltregà amb derrotes dels dos primers equips

Els dos equips van perdre per 1 a 2 contra Caldes en el cas del masculí i el Las Rozas en el cas femení

El Voltregà no va tenir una bona jornada intersetmanal. Tant el primer equip masculí com el femení van perdre els seus partits d’OK Lliga. Tots dos perdien per 1 gol a 2 i després de tres victòries consecutives aquesta temporada.

El conjunt masculí va ser el primer a ensopegar contra un Caldes amb molta empenta que va ser capaç de posar-se per davant molt aviat amb un gol del voltreganès i capità del Caldes, Jordi Urbano, amb un tret des de molt lluny quan tot just s’havia disputat un minut i deu segons.

El Voltregà va reaccionar ràpid amb l’empat obra d’Èric Vargas. El partit era vibrant, amb ocasions a banda i banda i amb els dos porters brillant sota pals. Abans del descans però, Alexandre Acsensi feia l’1 a 2 en una bola que entrava plorant. El resultat ja no es mouria més tot i una gran segona part dels voltreganesos, que van posar el Caldes contra les cordes. A 40 segons pel final i en una falta directa llançada per Gerard Teixidó, el Voltregà hauria pogut fer l’empat però la bola no va entrar de nou.

El conjunt femení per la seva banda no va tenir l’actitud necessària per superar el CP Las Rozas i va perdre també per 1 a 2 en un partit que va començar perdent al minut 4. A més, a l’inici de la segona meitat, el conjunt madrileny ampliava la diferència amb el segon gol, de falta directa. Tot i que Nara López feia l’1 a 2 després i encara quedaven 11 minuts per endavant, el Voltregà ja no va ser capaç de tornar a marcar i va deixar escapar els primers punts de la temporada.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.