Dos gols de Planagumà, un de xilena, donen la victòria al Manlleu

Dos gols de Planagumà, el segon, un autèntic golàs, van donar els primers tres punts del Manlleu del 2010 després de superar el Benavent per 0 a 2. Va ser una jornada rodona pels de Miguel López, que a més de retallar un lloc a la taula van aconseguir mantenir el seu marcador a zero.

03/01/2010

Només s’havia disputat un minut de joc, quan Planagumà va marcar amb un fort xut des de la banda esquerra que va superar la sortida del porter local, Ballesteros. Les coses es van posar de cara pel Manlleu des d’un principi i va deixar tocat un Benavent que no va crear perill a la porteria de Tato fins al minut 44. El Manlleu, en canvi, es va acostar amb molt de perill a la porteria local, però no va saber definir en els metres finals.

Tota la punteria que va faltar en les ocasions perdudes a la primera part la va tenir Planagumà al minut 2 del segon temps. El golejador manlleuenc va rebre una pilota des del mig del camp de Gely i d’esquena a porteria va fer una xilena i va col·locar la pilota al fons de la porteria.

Després del gol, David Pérez va tenir dues bones oportunitats més per ampliar el marcador, però els seus xuts van sortir desviats. El Benavent no va crear perill, i les poques aproximacions que va tenir Tato les va resoldre a la perfecció. Amb aquest resultat el Manlleu puja a la cinquena plaça amb 33 punts.

En aquesta enquesta han votat 854 persones.