El CH Malla, campió d’Espanya Sub-16 de bàsquet a cavall

A la final es va imposar al GT de Folgueroles per un gol de diferència.

09/07/2015

El CH Malla relleva El Serrat com a nou campió d’Espanya Sub-16 de bàsquet a cavall. La competició es va disputar diumenge passat a Sant Cugat del Vallès amb l’absència dels participants espanyols que hi havien de prendre part, de manera que el títol finalment només se’l van disputar els quatre equips catalans, que tothom donava com a favorits a la victòria.

La competició, doncs, es va disputar pel sistema de final a quatre amb una primera semifinal per sorteig entre la Devesa dels Bous i l’Hípic GT, en la qual l’equip folguerolenc va anar sempre per davant al marcador i es va imposar als camprodonins per 6 a 12. La segona semifinal va ser molt més igualada i finalment el Malla es va imposar per 8 a 6 a Les Alforges, de Camós.

La final va resultar molt incerta pels constants intercanvis de possessió i avantatges al marcador. El Malla va agafar una distància de dos punts després del descans que el GT va igualar a manca d’un minut. En aquest darrer minut, els mallencs van marcar el 8 a 9 que li va donar la victòria després que els folguerolencs fallessin una cistella a manca de 20 segons. Amb aquesta victòria el Malla es classifica per la Champions League de ponis, que es disputarà del 17 al 19 de juliol a Torí. Josep Fatjó, del GT, va ser el màxim anotador i millor jugador del torneig en el qual La Devesa dels Bous, quart, va rebre el premi al fair play.

En aquesta enquesta han votat 859 persones.