El Club Patí Vic aconsegueix puntuar a la pista del líder de l’OK Lliga, el Liceo

El partit entre gallecs i osonencs va acabar amb empat a 3. El Vic es va arribar a avançar per dues vegades en el marcador i al final, després que ho fes el Liceo, van empatar el matx.

08/04/2013

Els de Ferran Pujalte, molt sòlids des del començament, s’avançaven al minut 11 amb un gol de Cristian. L’exvigatà Lucas Ordoñez empatava abans del descans. A la represa, de nou Cristian donava avantatge al Vic, amb l’1 a 2, i Lucas tornava a marcar per igualar el resultat. Va ser en un penal que els vigatans van discutir, com d’altres decisions arbitrals sobretot a la segona part. De fet, al llarg del partit, el porter vigatà Carles Grau va aturar dues penes màximes. El Liceo va fer el tercer, obra de Bargalló,al minut 35. Però el gol de Rocasalbas, de falta directa, va permetre als vigatans sumar un punt. Ara en tenen 37, i són cinquens a la taula.