El Club Patí Vic cau contra el Barça per 4 a 1 a la final de la Copa del Rei

Es repetien els finalistes de l’any passat, però -si aleshores el Vic va derrotar el Barça per 2 a 1- […]

29/02/2016

Es repetien els finalistes de l’any passat, però -si aleshores el Vic va derrotar el Barça per 2 a 1- enguany el títol ha estat pel conjunt blaugrana, que amb aquest ja en porta vint. El marcador el va inaugurar Pablo Álvarez al minut 12, amb un llançament de falta directa que va transformar en gol. Va ser una diana que equivalia a un gerro d’aigua freda pel Vic, que no va saber trobar l’àrea rival, tot i que els de Ferran Pujalte van mantenir l’1 a 0 fins a la segona meitat.

Després d’un gol de Panadero, ja en aquest període, Mia Ordeig va estar a punt d’iniciar la remuntada, però el seu llançament de falta directa va impactar contra el pal. Per contra, Pablo Álvarez feia el tercer gol blaugrana al minut 34 i, tot i que Cristian Rodriguez marcava el 3 a 1 deu minuts després, un gol de Lucas Ordoñez sentenciava el 4 a 1 a favor del Barça. El Voltregà, per la seva banda, va caure a quarts contra el Liceo, en un partit trepidant que va acabar 7 a 6.

En aquesta enquesta han votat 465 persones.