El CP Manlleu posa el Barça contra les cordes però acaba perdent

Els manlleuencs de Jefa Rovira van perdre aquest dimecres al vespre per 2 a 1 contra els blaugranes, que van patir fins al final

06/04/2017
Manlleu

El Club Patí Manlleu no va trobar la manera. Va tenir totes les opcions fins al final però no van poder puntuar contra un Barça que van tenir contra les cordes però no van trobar el camí del gol per rematar-lo.

Els de Jefa Rovira es van avançar al marcador al minut 7 en una bola que va quedar als dominis de Marc Prat. Les decisions arbitrals de Raúl Burgos i Gerard Gorina van generar polèmica per les dues bandes.

Una targeta blava a Barroso pel Barça va donar una oportunitat d’or a Prato per marcar de falta directa però el seu tret va anar fora. Quan ja semblava que el marcador no es mouria fins al descans, va arribar l’empat a un obra d’Edu Lamas després d’una jugada col·lectiva del Barça. Un gerro d’aigua freda pel Manlleu a només 18 segons pel descans.

El Manlleu i el Barça van seguir proposant un joc ofensiu a la segona meitat. Primer però va ser el torn d’una nova falta directa. Només s’havien jugat sis segons de la represa quan va arribar la desena falta del Manlleu. Pablo Álvarez ho va intentar però Jordi Garcia va tenir una actuació notable que va impedir el gol. Tampoc va poder marcar Aniol Mangas en la falta directa per les deu faltes del Barça tres minuts després. El Manlleu, molt atrevit, no es va cansar d’arribar amb perill però Sergi Fernández va brillar sota els pals blaugranes. El Barça però amb dos penals a favor en quatre minuts va aconseguir marcar-ne un amb un gol de Pau Bargalló que situava l’1 a 2 al marcador.

Una actuació sublim de David Martí i de Marc Prat van guiar l’atac manlleuenc que va tenir numeroses ocasions però sense encert. Una nova falta directa a 13 minuts pel final a favor del Manlleu hauria pogut tornar l’empat al marcador però Fernández va aturar la bona execució de Jaume Farrés.

Al final el Manlleu es torna a quedar sense puntuar tot i fer un gran treball tant en una ajustada i exigent defensa com en un atrevit atac. Un guió similar al del partit contra el Vic (on els vigatans van acabar remuntant) o contra el Reus, amb qui van empatar a casa tot i haver estat per davant al marcador.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 386 persones.