El CP Vic guanya a Igualada amb una remuntada als últims cinc minuts

Els vigatans perdien però van acabar capgirant el marcador amb dos gols de Bancells i un d’Ordeig

16/02/2017
Igualada

El CP Vic es va veure obligat a remuntar a l’últim moment a Igualada. Els de Ferran Pujalte van ser capaços de capgirar l’1 a 0 al marcador i acabar el partit amb un 1 a 3 que els permet seguir segons a l’OK Lliga empatats amb el Reus i amb bones sensacions de cara al crucial partit de Lliga Europea de dissabte.

La primera meitat va acabar amb un empat a zero al marcador. Gerard Camps es va haver d’esforçar de valent i els igualadins van enviar dues boles al pal. La segona meitat no ha tingut realment acció fins als darrers deu minuts. A nou minuts pel final, el vigatà Sergi Pla feia el primer gol pels arlequinats. L’Igualada manava al marcador però les 8 faltes acumulades els posaven en perill. El Vic a més disposava d’un penal a vuit minuts pel final que llançava Romà Bancells però Elagi Deitg l’aturava sota els pals de l’Igualada.

Només quedaven cinc minuts i l’Igualada manava al marcador. A 4 minuts pel final però Romà Bancells enviava una bola arrossegada a l’escaire igualadí per fer l’empat. Amb el marcador empatat, el Vic forçava el ritme i arribava encara amb més perill mentre l’Igualada resistia. Quedava només un minut i mig pel final quan Bancells de nou desviava una bola penjada per Jordi Burgaya i l’enviava a la xarxa. Era l’1 a 2 que capgirava el partit. El Vic no donaria opcions de remuntada a l’Igualada i a 25 segons pel final, Mia Ordeig feia el definitiu 1 a 3.