El CP Vic guanya a Reus i es classifica per la Copa del Rei

Partit elèctric en què els vigatans es van saber refer d’un gol en fred dels reusencs

05/12/2016
Reus

Vuitena victòria consecutiva del CP Vic amb efecte carambola, perquè per una banda es col·loca segon a la classificació empatat amb el Liceo i alhora aconsegueix els punts necessaris per classificar-se matemàticament per a la Copa del Rei. El partit que es va veure aquest diumenge a la tarda a Reus és d’aquells que fan afició, i on l’únic que no va estar a l’altura va ser l’arbitratge.

Un gol de Marc Torra als 93 segons de joc que va trencar la ratxa de Gerard Camps sense encaixar cap gol va despertar la fera. El Vic es va abocar a totes a l’atac i en pocs minuts no només havia capgirat el marcador sinó que va aconseguir una màxima renda de dos gols. Jordi Burgaya va aprofitar el forat per empatar amb un tret exterior i ell mateix sol dins de l’àrea feia el segon. Cristian Rodríguez marcava el tercer abans que Raül Marín retallés distàncies.

Ja no hi va haver més gols abans del descans, tot i que sí oportunitats per banda a bola aturada. Camps va aturar a Marín la falta directa per una targeta blava a Sergi Llorca per compensar la que havia vist Torra a l’inici del partit. A dos minuts per al descans Pedro Henriques aturava a Romà Bancells un penal comès per Matías Platero sobre Martí Casas.

El Reus va tornar a la pista buscant el gol de l’empat però va ser Jordi Burgaya qui continuava amb el seu festival particular quan ja es portaven nou minuts de la represa. En tres minuts, però, Platero i Torra igualaven el marcador i el partit entrava en una altra fase, sobretot perquè el Vic estava amenaçat per la desena falta, que el mateix exjugador vigatà va fallar. Després arribaria el torn de Burgaya, que va enviar la bola al pal. Els veterans, però, encara havien de dir l’última paraula. Bancells de passada de Mia Ordeig tornava a avançar el Vic i aquest últim transformava la quinzena falta en el 4 a 6 després que Gerard Camps hagués aturat a Torra el llançament d’un inexistent penal en què va ser Platero qui va fer caure Presas.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 290 persones.