El CP Vic torna a l’OK Lliga golejant l’Alcobendas

Els vigatans no van tenir compassió amb els madrilenys i la victòria va ser molt contundent

05/03/2017
Vic

Després de la Copa del Rei era el moment de tornar a la OK Lliga. El Club Patí Vic no va tenir miraments i aquest dissabte a la tarda va derrotar l’Alcobendas amb una golejada (9-3). Els vigatans van començar marcant molt aviat. Era el minut 4 quan Cristian ja havia fet el primer. Tot i que Gonzalo Pérez va empatar només tres minuts després, el Vic va tornar a marcar amb un gol de Burgaya i un de Bancells. Tot i que Candanedo va fer el 3 a 2 al minut 17, l’igualtat va ser un miratge.

El Vic va fer el 4 a 2 abans del descans i a la segona meitat va forçar la màquina per seguir ampliant la diferència fins al 9 a 2. Bancells i Presas per partida doble i Martí Casas van fer els cinc gols restants pel Vic que l’Alcobendas va maquillar amb el 9 a 3 final obra de Gonzalo Pérez.

La victòria permet als vigatans millorar la seva diferència de gols i tot i mantenir-se empatat amb el Reus, ara és segon.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 881 persones.