El CP Voltregà derrota el Barça al Palau

El retorn del CP Voltregà al Palau Blaugrana en partit de Lliga s’ha tornat a resoldre amb victòria visitant, per 2 a 3.

VICENÇ BIGAS

Des del 13 d’octubre del 2015 que el FC Barcelona no perdia a la seva pista en partit de Lliga i ja en portava 21 fins que aquest dissabte va tornar a caure contra el mateix rival, el CP Voltregà, que li ha encolomat la segona derrota de la temporada, perquè els blaugrana també van caure a Vic.

El Voltregà va controlar el marcador a la primera part després que Dani Rodríguez s’avancés al minut 10. Matías Pascual i Sergi Panadero van remuntar el marcador als minuts previs i posteriors al descans. Ignacio Alabart va fer poc després l’empat a 2 i quan semblava que el marcador no es tornaria a moure, a dos minuts pel final Gerard Teixidó donava tres punts a un Voltregà que ara empata amb el Liceo a la classificació.

En aquesta enquesta han votat 876 persones.