El derbi entre el Manlleu i el Vic acaba amb empat a dos

El partit ho va tenir de tot: gols, alguna picabaralla, expulsions i emoció fins al final. L’àrbitre va suspendre el partit mitja hores després que el públic llancés un got de plàstic amb cervesa a Carrascal.

25/03/2013

Als sis minuts l’exmanlleuenc Bernat va inaugurar el marcador pel Vic. L’1 a 1 va ser obra de Manel Sala i va arribar al minut 20. Tots dos equips van disposar de diverses ocasions per desfer l’empat però sense acabar de resoldre-les. Al minut 9 de la segona part l’arbitre va aturar el partit durant mitja hora després que es llancés un got de plàstic a Carrascal des del públic.

Gairebé un miler de persones es van acostar al Municipal per veure el derbi osonenc de Tercera.

Pol Coll va avançar el Vic a l’electrònic i en la celebració del gol va ser expulsat per xutar el banderí del córner. Amb el gol en contra el Manlleu es va haver de llançar a l’atac. Al minut 86 Fortet també era expulsat per doble groga i dos minuts més tard seguia el mateix camí Puigdesens.

En els minuts de descompte va arribar l’empat del Manlleu gràcies a un gol per l’escaire de Sergio Ginés.

Amb aquest empat el Manlleu segueix quart amb 48 punts i el Vic en té 23, a un del Balaguer i a dos del Júpiter. La salvació la marca el Palamós, amb 26 punts.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 390 persones.