El Ferrer CB Vic amplia la ratxa a set victòries consecutives

El Ferrer CB Vic va patir de valent per endur-se la setena victòria consecutiva davant del Sedis Mausa (74-71). Els de la Seu van arribar a la mitja part guanyant d’1 punt.

23/11/2009

Els visitants van començar molt forts a l’inici de partit amb un bon encert en els tirs exteriors i això els va ajudar a posar-se per davant en el marcador durant gairebé tota la primera part. Però la forta defensa del Vic no va permetre que els visitants s’escapessin i va mantenir distàncies molt curtes. Tot i que no era un bon dia de cara a cistella pels vigatans, el fort rebot ofensiu que van mostrar els nois de Balaguer va permetre segones jugades per quedar-se a només un punt dels visitants a la mitja part del partit (36-37).

El Sedis Mausa va sortir a la segona part igual de fort que a l’inici de partit, però aquesta vegada el Vic va saber reaccionar i, a pocs minuts del final del tercer quart, Vila, que va sortir des de la banqueta, va revolucionar el partit. Movent amb rapidesa el seu equip, va posar-lo per davant en el marcador (47-46) a manca de 2min i 38seg per finalitzar el tercer període i els locals van avançar-se de set punts per començar l’últim quart.

Però el Sedis Mausa encara no havia donat el partit per perdut i va retallar distàncies al marcador amb un Albert Ros molt inspirat. L’exjugador vigatà, molt ben marcat fins al moment, va establir 15 punts en el darrer període, tres de tres en triples.

Quan faltaven 25 segons per finalitzar el partit els visitants es van posar a dos punts, però el Vic va saber aprofitar l’última possessió que li quedava i va moure la pilota a les quatre cantonades provocant dues faltes antiesportives que van sentenciar el partit amb un resultat final de 74-71 pels vigatans.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 290 persones.