El Ferrer CB Vic guanya la final de la Lliga Catalana EBA després d’un últim minut d’infart

El Ferrer CB Vic ha guanyat aquest dimarts al vespre la Lliga Catalana EBA després d’imposar-se a la final el Mollet per 66-65 en un últim minut d’infart. El partit ha estat retransmès en directe per EL 9 TV, que el repetirà avui a les 10 del vespre, i demà a les 10.30 i a les 15.00.

08/12/2009

El partit ha estat sempre molt igualat, especialment als dos primers quarts, que malgrat el Vic anar per davant en el marcador no s’ha pogut destacar gaire en el marcador. A la mitja part s’hi ha arribat amb un ajustat 39-38 per als homes de Jordi Balaguer.

A la segona part, després d’un inici engrescador dels vigatans, després les bones maneres del molletà Ramírez li han permès situar l’equip visitant per davant en el marcador en la pràctica totalitat del tercer i últim quarts.

I s’ha arribat a l’últim minut amb un avantatge de sis dels vallesans. El Vic ha aconseguit un triple, el Mollet ha desaprofitat l’acció següent i el providencial Ramírez no ha estat prou encertat, amb un punt per damunt per al seu equip, en fallar dos tirs lliures. A la contra el Ferrer Vic ha aconseguit els dos punts que li han donat la seva segona victòria de la història a la Lliga Catalana EBA, la primera que aconsegueix en el seu propi pavelló.

En aquesta enquesta han votat 497 persones.