El Ferrer CB Vic jugarà la final de la Lliga Catalana EBA

El Ferrer CB Vic pot guanyar dimarts la segona Lliga Catalana EBA del seu palmarès i a més, jugant a casa. Aquest diumenge va derrotar el Santfeliuenc Eninter per 74 a 68, mentre que a la semifinal anterior, el Recanvis Gaudí Mollet es va imposar amb molta més autoritat (80-59) al GAM Vila-seca.

06/12/2009

El pavelló municipal de Vic va presentar una bon aspecte en la primera jornada de la Lliga Catalana EBA. A la primera semifinal, el Mollet va anar sempre per davant al marcador, aconseguint un màxim avantatge de 29 punts, que es va reduir a 21 al final del partit, després que el Vila-seca sortís més motivat a la segona part.

Després li tocava el torn a l’equip de casa, que va patir més per derrotar al Santfeliuenc, tot i que va arribar a tenir un avantatge de 15 punts que era de 12 al descans (39 a 27). Al segon temps, l’equip del Baix Llobregat va retallar distàncies i es va arribar a posar dos punts per davant. Al darrer minut, l’avantatge vigatà era de només un punt. Però va acabar de sentenciar el partit un triple de Julià Garrote, màxim anotador vigatà amb 22 punts, 14 dels quals els va fer en el primer quart.

Dimarts a les 6, Jordi Balaguer podria guanyar la seva segona Lliga Catalana EBA com a entrenador del Vic; però per aìxò li caldrà dissenyar un fort marcatge sobre la figura dels vallesans Jonathan Ramírez, com ja va fer en el partit de la lliga regular. El partit serà retransmès en directe per EL 9 TV.