El Ferrer CB Vic trenca la ratxa del Santfeliuenc i recupera el liderat

El Ferrer Club Bàsquet Vic es va retrobar amb la victòria i va fer-ho amb el millor rival possible, un Club Bàsquet Santfeliuenc Eninter (77-75) que n’acumulava nou de consecutives.

08/02/2010

El primer quart va començar amb bones sensacions per part vigatana, si bé els rivals no van trigar a sobreposar-se al 20-8 inicial. Ja al segon període els homes de Jordi Balaguer van quedar eclipsats per l’encert visitant, arribant al descans amb un marcador desfavorable (35-42).

A la represa els locals no van deixar que els rivals s’escapessin, i a poc a poc el nou municipal d’esports va començar a creure en la remuntada. L’encert de Manel Freixas i Martí Nualart, sumats a la direcció del jove Pau Vila, convidaven a creure que el partit es podia guanyar. Amb tot, va ser Xevi Soler, una vegada més, qui va materialitzar la victòria. Vuit punts en el tram final de l’heroi de la Lliga Catalana van posar per davant el Vic, que ja no va deixar escapar l’avantatge (77-75).

Ferrer CB Vic: Garrote (10), Roma (3), Nualart (20), Riu (8), Freixas (11) –cinc inicial–, Vall-Llobera, Vila (9), Fradera (5), Balanzó (2), Soler (9).

Santfeliuenc Eninter: Balboa (4), Bayo (11), Ausina (13), Mañés (6), Molina (8) -cinc inicial- Querol (9), Porto (2), Cairo (16), León (3), Navarro (3).

Parcials: 22-16, 35-42, 57-64, 77-75.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 856 persones.