El Finques Centelles queda a un pas de pujar a Divisió de Plata

El partit va haver de ser suspès a falta de poc més d’un minut pel final. El partit pot tornar-se a veure a EL 9 TV aquest dilluns a les 3 de la tarda.

06/06/2010

No va poder ser. El Finques Centelles confiava en el factor pista per aconseguir remuntar els dos gols del partit d’anada contra el Jaén i aconseguir l’ascens, però ni el fortí del municipal de Centelles, on l’equip feia més d’un any que no hi perdia, va ser suficient.

El públic va respondre en massa, i va omplir les graderies del pavelló centellenc, però sobre la pista als homes de Miguel Gago no els van sortir les coses bé. El Centelles estava desdibuixat, no combinava bé i donava opcions al Jaén de fer mal amb la seva millor arma, el contraatac.

Precisament d’aquesta manera l’equip andalús aconseguia els dos primers gols i posava les coses molt difícils pels centellencs. Taboada escurçava diferències, però la possible reacció local s’esvaïa poc després quan Miguelín feia el tercer de doble penal just abans d’anar al descans.

Al descans, el tècnic Miguel Gago va fer bé la feina, i a la segona meitat es va veure un Centelles molt més actiu, jugant més com a equip i arribant amb claredat a la porteria visitant. Dani Pino esperonava el públic i els seus companys marcant només començar, i Tubau i Tabo s’encarregaven de donar la volta al marcador. Quedaven deu minuts, faltaven dos gols per superar l’eliminatòria i el Jaén havia arribat a les cinc faltes.

El Centelles va buscar el gol amb insistència, però els nervis, les decisions arbitrals i les contínues aturades en el joc ho van impedir. A més, Lucas va fer dos gols que donaven la volta al marcador i confirmaven el Jaén com a nou equip de Divisió de Plata. Els nervis sortien a la llum, tant a la pista com a la grada, i els col·legiats decidien suspendre el partit a manca d’un minut pel final.

El Finques Centelles no ha pogut posar la cirereta a una gran temporada on s’ha guanyat la Lliga i s’ha lluitat per l’ascens de categoria.

Finques Centelles: Aleix Dalmau, Dani Pino, Fran Serrano, Valtinho i Daniel Taboada. També Salido, Lentorn, Funes, Axel Tubau, Marc Espada i Sito.

Jaén: Sergio De Pablo, Miguelín, Joselillo, Victillos i Yiki. També Urea, Kayser, Lucas, Vicente, Rubio i Ureña.

Gols: 0-1, Miguelín, min. 3; 0-2, Ureña, min. 16; 1-2, Taboada, min. 16; 1-3, Miguelín, min. 18; 2-3, Dani Pino, min. 21; 3-3, Axel Tubau, min. 28; 4-3, Taboada, min. 31; 4-4, Lucas, min. 37; 4-5, Lucas, min. 38.

En aquesta enquesta han votat 859 persones.