El Finques Centelles supera el Pinseque i recupera el liderat de Primera Divisió de futbol sala

El Finques Centelles va guanyar el líder de la categoria, el Pinseque, per 10-7, en un partit vibrant amb constants canvis al marcador. EL 9 TV repeteix el partit aquest dilluns a les 3 de la tarda.

15/02/2010

La desfeta de la setmana passada a la pista de l’Alcanyís obligava el Finques Centelles a no fallar davant del líder, el Pinseque, per recuperar la primera posició de la classificació. Ni la baixa de Tabo, que arrossegava molèsties al turmell, ni la fiabilitat del conjunt aragonès –només havia perdut un partit aquesta temporada– van ser obstacles per a l’equip de Manolo Moya.

Els centellencs van superar el rival i van sumar els tres punts en un partit vibrant, amb constants alternatives en el marcador. L’encert en la definició dels locals els va permetre capgirar un partit que s’havia complicat molt a la primera meitat. El Pinseque, però, va sortir escaldat de Centelles.

El gol inicial de Dani Pino no va espantar els aragonesos –l’equip menys golejat de la categoria–, que va reaccionar amb tres dianes en dos minuts, obra de Peñaranda i Cristian, aquest últim per partida doble. El Centelles no va defallir i l’esforç va ser suficient per arribar al descans amb empat en el marcador (4-4).

A la represa, el conjunt local va recuperar el timó del partit. Malgrat el gol inicial del visitant Nacho, el Centelles va mostrar-se més solvent que el Pinseque, gràcies a la direcció de Fran Serrano, ben acompanyat per Valtinho, Pascual, Dani Pino i Lentorn, la columna vertebral del conjunt centellenc. Després de l’empat a sis gols, els homes de Manolo Moya van anotar tres dianes en poc més d’un minut, punt d’inflexió que va permetre encarrilar el triomf. Els visitants, clarament superats en els darrers instants pel Centelles, ja no van inquietar.