El Manlleu acomiada una temporada irregular perdent a casa amb el Benavent

S’ha abaixat el teló a Tercera Divisió i el Manlleu va acomiadar una estranya temporada amb una derrota davant el Benavent per 1 a 3. Amb la derrota, el Manlleu no ha pogut superar el Cornellà a la classificació i ha acabat a la sisena posició.

09/05/2010

L’equip no va poder sumar la quarta victòria consecutiva a la lliga i va caure davant un equip que necessitava els punts tot i que encara no té assegurada la permanència a causa dels descensos compensats.

El Benavent va plantar cara en tot moment i va fer molt mal als contraatacs. El Manlleu va ser millor a la primera part amb diverses jugades de perill, però amb desencert final. L’oportunitat més clara va ser un xut de Granell des de la frontal que el porter local va poder desviar a corner. Per la seva banda, el Benavent, també va fer lluir en més d’una ocasió al porter manlleuenc Fran.

Seguint la tònica dels darrers partits, Monràs va fer debutar un altre jugador del Juvenil A. Després dels debuts a Tercera de Fortet i Seuma, aquesta setmana va ser el torn d’Abel, que va entrar al minut 83 de partit.

Manlleu: Fran, Maik, Arxi, Ferrer (Abel, min 83), Masoliver, Gerard (Calvo, min 68), Benet (David Andreu, min 41), Gely, Granell, Venzal i Planagumà.

Benavent: Marc, Izquierdo, Isma (Tosas, min 39) (Fèlix, min 77), Radu, Gracia, Peña, Besora, Flamarique, Francesc, Dani Hernández i Romario (Padrones, min 91).

Gols: 0-1, Flamarique, min 66; 0-2, Besora, min 68; 1-2, David Andreu, min 85; 1-3, Gracia, min 92.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 408 persones.