El Manlleu cau eliminat de la Copa Catalunya en el descompte

Els de Santanera van remuntar un 2-0 en contra en el minut 90 al camp de la Muntanyesa

31/07/2017
Manlleu

El Manlleu va caure aquest diumenge al vespre al camp de la Muntanyesa per 3 a 2 en el temps de descompte. Aquest primer partit de pretemporada es jugava en el marc de la primera ronda de la Copa Catalunya. En la prèvia, l’entrenador Albert Santanera va avisar que jugarien tots els integrants del grup, però que anirien a competir.

La primera part va ser igualada, amb cap dominador clar i amb ocasions per als dos conjunts, si bé les més clares van ser per a la Muntanyesa, que va topar amb un encertat Ivan González. El Manlleu sols creava perill amb pilota parada o amb xuts llunyans, faltava més precisió en l’última passada. Poc abans del descans, al minut 38, Bauli va avançar els locals amb un xut des de la frontal.

A la represa, aprofitant la velocitat de jugadors com Balagué, els manlleuencs es van llençar a per l’empat però sense encert de cara a porteria. Per contra, al minut 60, Bauli ampliava distàncies al marcador en un contraatac. Els d’Albert Santanera no es van rendir, primer retallava amb gol de penal de Cristian al 75 i finalment empatava al 90 amb gol de Criado. Quan tot semblava que es resoldria als penals, en el darrer sospir, la Muntanyesa feia el definitiu 3-2 al minut 92 en una jugada d’estratègia.

En aquesta enquesta han votat 888 persones.