El Manlleu continua en posicions de ‘play off’ despres de guanyar al camp de la Rapitenca

El Manlleu continua en quarta posició, en llocs de ‘play off’ després de la seva victòria, aquest diumenge, al camp de la Rapitenca per 0-1. L’únic gol manlleuenc ha estat obra de Juan Carlos, de penal.

24/01/2010

Tot i guanyar només per la mínima, el Manlleu va fer un gran partit davant la Rapitenca, un equip que en els darrers anys sempre li havia guanyat la partida. Aquest cop, però, un gol de Juan Carlos de penal a la mitja hora de la segona part va significar la victòria del Manlleu i tres punts que el consoliden en llocs de play-off.

L’equip local només va plantar cara a l’inici del partit, però de seguida el Manlleu va ser qui va agafar la iniciativa del matx. En atac, Planagumà va tornar a ser el jugador més ofensiu, però tot i tenir clares oportunitats el màxim golejador del Manlleu va estar molt pressionat. Amb moltes ocasions però sense encert, va acabar la primera part amb el marcador sense moure.

No va ser fins ben entrada la segona part quan després d’una gran jugada col·lectiva un defensa de la Rapitenca va fer caure dins l’àrea Rubén Ortiz. Tal com ja va passar la setmana passada, Juan Carlos va ser l’encarregat de llançar la pena màxima i fer pujar el primer gol en el marcador.

En aquesta enquesta han votat 473 persones.