El Manlleu empata a 2 amb el Llagostera un partit que al minut 88 guanyava per 2-0

El Manlleu ha empatat a 2 amb el Llagostera. El partit se li ha escapat de les mans al Manlleu en els últims cinc minuts, ja que al minut 88 els homes de Francesc Cargol guanyaven per 2-0. Rubén Ortiz i Remo van ser els autors dels gols manlleuencs.

01/11/2009

Al Manlleu li van sobrar cinc minuts del partit davant el Llagostera. Els de Cargol tenien el matx dominat al minut 87, tant en el marcador on guanyaven 2 a 0, com en el terreny de joc, però una rigorosa expulsió del manlleuenc Archi sumada a la sort d’un Llagostera i d’un segon gol que va venir d’una errada arbitral van propiciar que el resultat final fos d’empat a 2.

Manlleu: Tato, Masoliver, Archi, David Andreu, Ruben Ortiz, Gely, Dani Romero (Remo, min 46), Raul Calvo (Maik, min 46), David Pérez, Granell (Venzla, min 85) i Planagumà.

Llagostera: Ivan Portoles, Aimar, Banal, Giro, Boadas, Plaja (Guitart, min 65), Masferrer (Pau, min 58), Almendros (Eloi, min 60), Celaya, Vichi i Revert.

Gols: 1-0, Rubén Ortiz, min 63; 2-0, Remo, min 74; 2-1, Eloi, min 88; 2-2, Pau, min 93.

En aquesta enquesta han votat 874 persones.