El Manlleu empata a 3 a casa amb el Júpiter i manté la categoria

En futbol, el Manlleu empata a 3 gols a casa amb el Júpiter i manté la categoria gràcies a la salvació de l’Hospitalet a Segona B però la junta destitueix l’entrenador

18/05/2016

Els d’Albert Fernández van començar molt bé i ja al minut 8, Manel Sala superava de vaselina el porter visitant. El gol va animar el Manlleu que no va trigar a fer el segon. Al quart d’hora de partit, Marimón va rematar de cap un córner però el partit es mantenia igualat i el Júpiter va acabar marcant mitjançant Pau. La reacció del Manlleu va ser ràpida i al minut 32, Pol Coll va rematar al fons de la xarxa una centrada de Seuma, i va fer el 3 a 1 amb el qual es va arribar al descans. A la segona part, però, els d’Albert Fernández van ser incapaços de xutar entre els tres pals i, en canvi, el Júpiter va anar fent passos i va acabar empatant amb gols de Marcos i Kuku al tram final. Amb l’empat, el Manlleu tancava la lliga amb 47 punts i pendent de l’Hospitalet de Segona B, que es va acabar salvant amb un empat sense gols davant l’Alcoià i permetent que el Manlleu continuï un any més a Tercera. Serà, però, sense Albert Fernández com a entrenador ja que després del partit la junta l’ha destituït.