El Manlleu fa un pas de gegant per assolir l’ascens a l’OK Lliga derrotant el Shum Maçanet per 5 a 3

Amb aquesta victòria, el Manlleu es col·loca colíder de la Primera Divisió juntament amb el Mataró i té més a prop l’ascens a l’OK Lliga.

07/04/2014

Va ser en un partit intens i emocionant que es va jugar dissabte a la tarda al pavelló de Manlleu. Els de Tudi Nogué es van avançar primer al marcador amb dues dianes seguides d’Aleix Prims. Tot i el domini local, però, el Shum va aconseguir retallar distàncies mitjançant David Gelmà. A l’inici de la segona part, els de la Selva van fer l’empat però Jaume Farrés va aprofitar una targeta blava per tornar a avançar els manlleuencs. Només cinc minuts més tard, Marc Callís eixamplava la diferència fent pujar el 4 a 2 però el Maçanet no es rendia i tornava a marcar. El gol de la sentència el va fer a 6 minuts pel final Santi Teixidó amb la desena falta dels visitants.

En aquesta enquesta han votat 856 persones.