El Manlleu goleja el Balaguer en un partit que va deixar sentenciat fent tres gols en només tres minuts

Els de Jordi Dot van ser molt efectius dissabte al camp del Balaguer, un equip que lluita per sortir de les places de descens i que va posar les coses complicades als osonencs als primers minuts.

18/03/2013

Manel Sala, al minut 37, va marcar el primer amb un fort xut, i a partir d’aquí, en set minuts bojos de màxima efectivitat, els groc-i-vermells van fer el segon, que un defensa local es va fer en pròpia porteria, i el tercer, obra de Seuma. El 0 a 4 definitiu, el va fer Gely, ja al segon temps, amb una gran jugada personal. El Manlleu es manté quart una jornada més, i té 47 punts, deu menys que el tercer classificat, el Cornellà.

En aquesta enquesta han votat 895 persones.