El Manlleu goleja l’Espanyol B a domicili

L’AEC Manlleu va jugar, aquest diumenge al matí, el millor partit de la temporada. Ho va fer a Sant Adrià, on va superar el filial blanc-i-blau per 0 a 3. Va ser un partit amb moltes ocasions pels de Cargol, que tornen a situar-se a la sisena posició.

20/02/2011

Gran partit el que va jugar el Manlleu al camp de l’Espanyol. A banda de la victòria per 0 a 3, els de Francesc Cargol van fer un partit molt complert, en defensa i en atac. La primera mitja hora va ser molt igualada, amb ocasions a les dues porteries. Al minut 29, però, un clar penal per unes mans de Canal, va significar l’expulsió del central perico i el gol de Planagumà des del punt de penal. Abans del descans hagués pogut arribar la sentència amb dos pals, un de Criado, de falta i un altre de Planagumà. No va ser fins al minut 50 quan el capità manlleuenc va marcar el segon i ja al final, Aumatell, va completar la golejada amb el tercer.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.