El Manlleu guanya 1 a 2 a la Pobla de Mafumet

El Manlleu va aconseguir aquest diumenge la tercera victòria consecutiva al camp de La Pobla de Mafumet (1-2). Just abans i després del descans, Planagumà i Maik van posar el 0 a 2 al marcador.

25/10/2009

El primer temps va ser molt igualat i fins al minut 45 no va arribar el gol del Manlleu. Granell va treure un córner que va rematar amb el cap Planagumà per l’escaire. Va ser un gol psicològic, igual que el segon, que va fer Maik, als pocs minuts de la represa, amb un fort xut des de la frontal de l’àrea.

David Pérez va estar a punt de sentenciar però el seu xut va sortir massa creuat. A partir d’aquest moment, el conjunt grana va despertar i va escurçar la diferència en el marcador mitjançant Montes, que va aprofitar un rebot per marcar, després del llançament d’una falta on Ñoño va enviar la pilota al pal.

En els darrers quinze minuts, els locals ho van intentar, però el Manlleu va oferir el seu millor joc, fregant en diverses ocasions el gol. Gio va estar a punt d’estrenar-se com a golejador, però va fallar davant el porter.Amb aquests tres punts, el Manlleu puja al sisè joc de la taula amb 19 punts, en una classificació molt ajustada on el líder és el Reus amb 21 punts.

Per altra banda, Remo Bruno Forzinetti s’ha reincorporat a la disciplina manlleuenca i ja podria jugar el proper partit.

La Pobla de Mafumet: Sergio, Blasco, Denís, Vivó, Fernando, Roca, Alfons, Ivan González (Llobet, min 54), Esteve (Montes, min 54), Ñoño (Ton Alcover, min 62) i Aleixo.

Manlleu: Tato, Masoliver, Archi, Andreu, Ortiz, Gely (Maik, min 23), Dani Romero (Gio, min 72), Calvo, Pérez (Venzal, min 83), Granell i Planagumà.

Gols: 0-1, Planagumà, min 45; 0-2, Maik , min 49; 1-2, Montes, min 76.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 103 persones.