El Manlleu guanya 2 a 0 el Vilafranca i aconsegueix la salvació matemàtica després de nou jornades sense guanyar

El Manlleu no guanyava des del 23 de febrer, quan va superar l’Europa a domicili. Ahir, el conjunt de Jordi Dot va fer els deures i a falta de dues jornades per acabar la lliga l’equip s’assegura la permanència a Tercera

02/05/2014

El partit d’ahir va servir per trencar maleficis. Eduard Fortet es va retrobar amb el gol i va fer les dues dianes del conjunt osonenc, als minuts 4 i 46. El Manlleu va ser superior durant la primera part davant una Vilafranca que pràcticament no va trepitjar l’àrea d’Ivan González. Els del Penedès van començar a dominar el joc a partir del segon gol del Manlleu, però tampoc van disposar d’ocasions clares.