El Manlleu guanya per 0-5 a Blanes en el millor partit de la temporada

La victòria del Prat, que deixava sense opcions de play off al Manlleu, no va passar factura. Dos gols al prinicipi del partit de Granell van permetre encarrilar la victòria del Manlleu al camp del Blanes. La golejada la van completar a la segona part Benet, Planagumà i Gerard.

02/05/2010

El Manlleu amb Ramon Monràs a la banqueta compte els partits per victòries. La tercera la va aconseguir aquest diumenge davant el Blanes en un partit controlat de principi a fi. Granell als primers minuts de partit va encetar el marcador amb dos gols. Al primer temps, tot i tenir ocasions, el Manlleu no va poder ampliar el marcador i no va ser fins a la segona part quan van arribar els altres tres. Benet amb un fort xut, Planagumà de jugada individual, i el jove Gerard, també des de fora l’àrea van arrodonir el resultat.

Blanes: Sergi, González, Enjogo, Aitor, Bio (Pau, min 55), Sergi Díaz, Aleix, Oriol Vila, Narcís, Jonatan i Denis (Catalan, min 77).

Manlleu. Tato, Maik, Archi, Ricard Ferrer, Raúl Calvo, Granell (Seuma, min 77), Gely, Benet, Venzal (Gerard min 67) i Planagumà.

Gols: 0-1, Granell, min 4; 0-2, Granell, min 8; 0-3, Benet, min 57; 0-4, Planagumà, 65; 0-5, Gerard, min 76.

En aquesta enquesta han votat 78 persones.