El Manlleu juvenil aconsegueix ascendir a Divisió d’Honor

L’equip juvenil del Manlleu va aconseguir l’ascens a la màxim categoria del futbol juvenil aquest cap de setmana en guanyar a l’Europa per 2-1. Els de Manlleu no van tenir un partit fàcil, però van saber imposar-se al gol inicial dels barcelonins.

30/05/2010

El Manlleu juvenil jugarà la temporada vinent a la Divisió d’Honor, un privilegi que aquí a la comarca només havien tingut els jugadors del Lacambra. Aquest dissabte a la tarda, els manlleuncs van tenir un partit complicat contra l’Europa (2-1), però el van saber madurar amb professionalitat i van acabar guanyant amb una bona segona part, quan l’Europa ja només es dedicava a travar el joc groc-i-vermell.

Durant la primera part, el Manlleu li va costar trenar l’última passada, mentre que els escapolats s’acostaven en perill a la porteria rival. En les dues primeres, els manlleuencs van tenir la sort de cara, però en el minut 16, Villanueva va aprofitar un contraatac fruit d’un error de Casas per marcar el primer gol de la tarda. L’alegria visitant va durar poc, ja que a la sortida d’un córner Ballús va marcar de cap el gol de l’empat abans de la mitja hora.
A la segon part van canviar les coses. El Manlleu no es va deixar sorprendre i, al minut 57 Aitor va marcar de cap el segon gol del Manlleu en aprofitar la centrada que venia des del mig del camp. Amb el segon gol rebut, l’Europa va optar pel joc dur i subterrani, fet que els va fer perdre fins a tres jugadors i agenollar-se als manlleuencs.

En aquesta enquesta han votat 859 persones.