El Manlleu manté els quatre punts d’avantatge després d’empatar a un amb el Rubí

El Figueres, el perseguidor del Manlleu, també va empatar, 0 a 0, contra la Muntanyesa.

02/05/2013

Manel Sala va avançar als osonencs al minut 24 amb un xut de falta, en el partit que es va disputar ahir al municipal. Javi Sánchez va fer el gol de l’igualada al minut 77. Tot i fer-ho amb més cor que cap, el Manlleu va buscar el segon gol durant els últims deu minuts. Barragán, que fins i tot va aturar un penal, va tornar a ser un dels protagonistes del partit. Jordi Dot va apostar per jugar amb tres defenses i clars jugadors ofensius en atac.

En aquesta enquesta han votat 363 persones.