El Manlleu no aixeca cap i s’enfonsa davant el cuer

Feia 11 mesos que la Gramenet, equip que ja ha perdut la categoria, no guanyava com a local, cosa que va fer aquest diumenge contra el Manlleu per 3-1. Després del partit, la junta va confirmar que Jordi Dot deixarà la banqueta a final de temporada i que el seu substitut serà Diego Morata.

28/04/2014

Els de Jordi Dot van fer una primera part dolenta i a la primera mitja hora de joc ja perdien per 2 a 0 per culpa de dues errades defensives. A la segona part, el Manlleu va canviar i durant 20 minuts va tenir algunes ocasions però només Gely va aconseguir marcar. Al minut 75 Barragan va ser expulsat per protestar. A partir d’aquí, els locals van tornar a agafar el control i més quan Ot va ser expulsat per fer un penal que la Gramenet va fallar. A 3 minuts per acabar, però, els locals van fer el tercer que va sentenciar el partit. Tot i la derrota, el Manlleu segueix onzè però encara no té la salvació matemàtica.

En aquesta enquesta han votat 857 persones.