El Manlleu perd 2 a 0 al camp de l’Olot després de jugar amb deu homes des del minut 30 de la primera part

Tot i la derrota, el Manlleu es manté quart, en posicions de play-off, amb 48 punts, dos més que el seu perseguidor, i proper rival, la Pobla de Mafumet. L’Olot manté el liderat amb tres punts més que l’Europa.

02/04/2013

Ramon Masó va veure la segona targeta groga quan només s’havia jugat mitja hora de partit i el conjunt de Jordi Dot ho va acabar pagant car. Després d’una primera part sense gols, el Manlleu va sortir a la segona part amb la intenció de marcar.

El domini osonenc, però, es va anar apagant i al minut 67 Uri Santos va marcar l’1 a 0 creuant la pilota davant Barragán, després d’una jugada personal. Al minut 78, Francolí, aprofitant un rebuig, va fer el segon en una jugada desafortunada pel Manlleu.