El Manlleu perd a casa contra la Rapitenca i baixa fins a la sisena posició

Primera derrota de la temporada del Manlleu (0-1) davant un rival que no se li dóna bé al Manlleu, la Rapitenca, i que diumenge es va aliar amb la fortuna per aconseguir els tres punts del Municipal. El gol visitant va arribar en un rebot a la barrera i Dani Planagumà va fallar un penal.

14/09/2009

La Rapitenca va sorprendre el Manlleu a la primera part amb un joc molt brut. El més castigat va ser Dani Planagumà, que més d’un cop va haver de ser atès a banda per dures entrades del conjunt rival. Tot i així, cap dels dos equips va oferir un bon joc. El primer xut del partit va ser a la mitja hora de joc, obra de Mito. La Rapitenca, per la seva banda, no va arribar cap cop en perill a la porteria de Tato Burgada.

Tot va canviar a la segona part. Després d’un primer temps on la pilota es va concentrar al mig del camp, a la represa, el joc es va obrir a les bandes. L’equip visitant va veure com la fortuna es posava al seu costat en el llançament d’una falta al minut 53. La falta que va llançar Edu Aguilar va tocar Planagumà, que estava a la tanca defensiva i va desviar la trajectòria de la pilota enganyant el seu porter. El gol va servir perquè el Manlleu despertés i a partir d’aquest moment el conjunt de Francesc Cargol es va convertir en el dominador del partit.

El Manlleu, però, i seguint amb les estadístiques de l’any anterior, es va encallar des dels llançaments de penal. Al minut 63, Maik va rebre una dura entrada dins l’àrea que va ser castigada amb penal. Planagumà va errar en el llançament, que va aturar Miki. Abans, David Pérez va disposar d’una bona acció que el porter visitant va enviar a córner.

El Manlleu pressionava i tenia oportunitats per empatar. A més, la Rapitenca va jugar els darrers 20 minuts amb un jugador menys després de l’expulsió de Cristian. La Rapitenca va estar a punt de fer el segon, novament en el llançament d’una falta amb una excel·lent intervenció de Tato. En els darrers minuts, els de Cargol es van abocar a la porteria de Mikio, però sense sort als metres finals. / LAIA MIRALPEIX

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 135 persones.